Copy of SONIA MALDONADO.png

Des de ben petita la maternitat sempre m'ha fascinat i sempre havia tingut clar que era una experiència que volia viure en primera persona. El camí però no va ser l'esperat... vaig patir dues pèrdues gestacionals de primer trimestre i dos anys d'infertilitat; després va arribar el meu fill (i més endavant dos més) i se'm van remoure i reubicar un munt de coses, emocions, pensaments, creences... que em van portar a formar-me en el camp de la psicologia perinatal on vaig descobrir la meva vocació.

Treballo com a psicòloga acompanyant dones des de la concepció fins als primers dos anys de vida del bebè; també en casos d'infertilitat, mort perinatal i problemes d'adaptació dins de la parella.

 

Acompanyar dones i famílies en el camí de la maternitat (en els bons moments i en els més difícils) és simplement un regal.

SONIA MALDONADO.png

La maternitat sempre  ha estat molt present a la meva vida. La infertilitat va formar part d'ella durant gairebé deu anys. Vaig haver-me d'acomiadar del meu primer fill als disset dies de néixer, i vaig parir per cesàrea dos anys després al meu petit que m'omple de llum els dies.

La mort i la vida, el meu úter, les meves lactàncies i postparts van omplir la capsa de les motivacions per formar-me per acompanyar a altres dones que puguin viure situacions semblants a les que vaig viure jo. Per això sóc Doula (especialitzada en dol gestacional i neonatal), assessora de lactància, educadora de portanadons i actualment estudiant del grau de psicologia a la UOC.

Les mares són la meva passió i la meva motivació per treballar.

Els bebès (els que se'n van i els que es queden) són el motor.

ens acompanyes?